|
Suplementy i Zdrowie, Uroda, Młodość
Forum wymiany doświadczeń w stosowaniu przeciwutleniaczy w szczególności flawonoidów oraz ich wpływ na poprawę zdrowia
|
|
Flavon jest bezkonkurencyjny!!! |
| Autor |
Wiadomość |
lusi40
lusi40
|
Wysłany: 2008-02-04, 21:34 Flavon jest bezkonkurencyjny!!!
|
|
|
Stosuję go od 13 listopada 2007. Od razu zauważyłam zmiany. Wypiękniała cera,zmniejszyły się zmarszczki,wzmocniły włosy,nie wypadają. Stopniowo zanika moja alergia na kurz i pleśń. Mam teraz dużo energii.Skutecznie,przez podwojenie dawki, zwalczyłam anginę. A będzie jeszcze lepiej. Mam mnóstwo znajomych,bardzo chorych ludzi,którzy też odczuli działanie Flavonu. Przede wszystkim przestali brać leki na nadciśnienie. Kobieta ze stwardnieniem rozsianym stwierdziła ustąpienie mrowienia i drętwienia w kończynach,po 3 tygodniach. Inna,bardzo chora,bez jednego płuca,zaczęła normalnie żyć,poprawiły się jej wyniki,ku wielkiemu zdumieniu lekarzy. Jej mama,po 2 miesiącach stosowania, zaobserwowała ogromne zmiany w stanie ran,spowodowanych żylakami,jak nic - następuje proces zdrowienia. No i jeszcze jedno,od Flavonu się chudnie. To cudowne,szczególnie dla ludzi otyłych. Zachęcam Was,ratujcie się,uciekajcie od antybiotyków i szkodliwej chemii. To szansa na zdrowe i dłuższe życie. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|