Strona Główna Suplementy i Zdrowie, Uroda, Młodość
Forum wymiany doświadczeń w stosowaniu przeciwutleniaczy w szczególności flawonoidów oraz ich wpływ na poprawę zdrowia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Flavon jest bezkonkurencyjny!!!
Autor Wiadomość
lusi40 
lusi40

Wysłany: 2008-02-04, 21:34   Flavon jest bezkonkurencyjny!!!

Stosuję go od 13 listopada 2007. Od razu zauważyłam zmiany. Wypiękniała cera,zmniejszyły się zmarszczki,wzmocniły włosy,nie wypadają. Stopniowo zanika moja alergia na kurz i pleśń. Mam teraz dużo energii.Skutecznie,przez podwojenie dawki, zwalczyłam anginę. A będzie jeszcze lepiej. Mam mnóstwo znajomych,bardzo chorych ludzi,którzy też odczuli działanie Flavonu. Przede wszystkim przestali brać leki na nadciśnienie. Kobieta ze stwardnieniem rozsianym stwierdziła ustąpienie mrowienia i drętwienia w kończynach,po 3 tygodniach. Inna,bardzo chora,bez jednego płuca,zaczęła normalnie żyć,poprawiły się jej wyniki,ku wielkiemu zdumieniu lekarzy. Jej mama,po 2 miesiącach stosowania, zaobserwowała ogromne zmiany w stanie ran,spowodowanych żylakami,jak nic - następuje proces zdrowienia. No i jeszcze jedno,od Flavonu się chudnie. To cudowne,szczególnie dla ludzi otyłych. Zachęcam Was,ratujcie się,uciekajcie od antybiotyków i szkodliwej chemii. To szansa na zdrowe i dłuższe życie. :-)

Odpowiedz do tematu