Strona Główna Suplementy i Zdrowie, Uroda, Młodość
Forum wymiany doświadczeń w stosowaniu przeciwutleniaczy w szczególności flawonoidów oraz ich wpływ na poprawę zdrowia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Długofalowe działanie syntetycznych suplementów
Autor Wiadomość
POZYTYWNY 

Wysłany: 2008-02-07, 03:32   

Spotkałem się z takim stwierdzeniem które faktycznie jest prawdą bo z doświadczenia obserwacji i współistnieniu konsumując różnego rodzaju preparaty z różnych firm okazuje się ciekawa sprawa. Już przedstawiam sprawę którą usłyszałem ale niechybnie się zawsze sprawdzało na sobie:
Każda zmiana suplementu, diety, forum w jakiej się je spożywa, zażywa, konsumuje są za każdym razem efekty w 100% i za każdym NIEMALŻE razem są to bardzo budujące i pozytywne efekty na korzyść zdrowia szeroko pojętego. Objawami są wygląd, wyostrzenie smaku, racjonalne wyjaśnienia o naturalności szeroko pojętej, zmiany w myśleniu które daje się odczuć i zauważyć, U każdego trwa to różny okres czasu.
Ale przychodzi taki czas w którym zaczyna coś normalnieć i stan dobrego samopoczucia który często się tłumaczy że tak już będzie i jest to wyższy poziom lub stan równowagi bo (racjonalne wyjaśnienie), zaczyna się przeobrażać w ciekawość i aktywność psycho - fizyczna i emocjonalna zaczyna się pokazywać - najpierw z efektów kosmetycznych (najszybciej widocznych) do efektów fizjologicznych które są na samym końcu. Czyli coś zaczyna przeszkadzać, myśli są nie takie jak wcześniej pomimo dużych zarobków itd nagle zauważa się że niby nie powinno nic być a tutaj pojawiają się małe zdarzenia i problemy ze zdrowiem... niby nic ale coś zaczyna boleć z niewiadomego powodu.
I co dalej? A jeszcze coś takiego że osoby mówią >> mam dobre wyniki<< ale wiemy że to nie wyniki są wykazem dobrego zdrowia tylko własne nawyki. No i potwierdzenie mamy kiedy mówi się o badaniu krwi kiedy to kosztem organizmu czyli tkanek wraz z kośćmi organizm zaczyna pobierać potrzebne substancje aby wyrównać homeostazę NA POZIOMIE KRWI gdzie wyniki są super ale zaczyna się źle czuć bo np. kurcze mięśni i przeszywający ból w nocy. Ale jest to różnie jak napisałem u różnych ludzi.
Hmm... i co wtedy?

Dodam nr. GG do osoby autora ciekawych informacji które w trakcie rozmów z nim gość stawia, ciekawe czy ktoś mu odpowie: 7099039 - Gość to specjalista w dziedzinie suplementacji i dietetyki szeroko pojętej na podstawie badań biochemicznych, zbada każdy aspekt stanu psycho i fizyczne aspekty w chorobach, zdrowiu, sporcie, kryminalistyce.

Odpowiedz do tematu